• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

EKO E-Cube step bin 28+18 liter rood

Levertijd maximaal 4 weken.
SKU
TASEECSB2818RO
 128,05

De EKO E-Cube step bin 28+18 liter in de kleur rood heeft twee compartimenten met losse binnenemmers van verschillende grootte. Dit maakt het makkelijk om twee soorten afval in verschillende volumes te scheiden. De EKO E-Cube open je met het voetpedaal en kun je open laten staan.

Met de EKO E-Cube step bin 28+18 liter scheid je gemakkelijk twee soorten afval. De EKO E-Cube heeft namelijk twee binnenemmers, een van 18 en een van 28 liter. Met het brede pedaal is het deksel van de prullenbak te openen. Deze heeft een stay-open functie, waardoor het mogelijk is deze tijdelijk open te laten staan. Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen. Het deksel sluit geruisloos via het soft close systeem.

De binnenbakken zijn van kunststof, uitneembaar en voorzien van een afvalzakhouder. De rode buitenkant van de prullenbak is voorzien van een speciale coating zodat je vingerafdrukken niet ziet. Plastic afvalzakken van EKO type F1 passen perfect in de binnenbakken.

De fabrieksgarantie is 5 jaar.

 

De EKO E-Cube step bin is een stijlvolle en ruime afvalemmer en ideaal voor grotere gezinnen. De twee compartimenten maken afval scheiden makkelijk, vooral voor afvalstromen van wisselende volumes. Je gebruikt bijvoorbeeld de ene emmer voor gft-afval en de andere voor het verzamelen van plastic of restafval. Om de deksel te openen gebruik je het extra brede pedaal. Wanneer je een volle afvalzak vervangt of tijdelijk veel afval hebt bijvoorbeeld bij het koken, vergrendel je het deksel zodat de prullenbak open blijft staan en je je handen vrij hebt. Je kunt de afvalzak vastklemmen om de spiraal, zodat deze goed blijft zitten. Plastic afvalzakken type F1 van EKO passen perfect erin. Nare geurtjes kunnen voorkomen worden, doordat er ruimte is om een geurfilter te plaatsen. Je kunt de EKO E-Cube 28+18 liter makkelijk optillen via de handgreep aan de achterzijde.
Gegevens
EAN 8713631183425
Vakken twee
Kleur Rood
Fabrikant EKO
Gewicht (kg) 8.690000
Materiaal RVS rood en kunststof
Geschikt voor restafval, GFT, plastic, papier en karton
Afmetingen 34,5x50,0x65,0 cm (lxbxh)
Fabrieksgarantie 5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EKO E-Cube step bin 28+18 liter rood
Uw waardering