• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Simplehuman afvalzakken C- 10/12 liter

Op voorraad, op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd (in NL).
SKU
TASSHAZC1012
 5,45

Met de Simplehuman afvalzakken C heb je de mogelijkheid om 10-12 liter aan afval te bewaren. Doormiddel van de dispenser verpakking kun je één voor één de afvalzakken uit de verpakking trekken. De afvalzakken zijn voorzien van een dubbele naad en extra stevig door het dikke plastic waar ze van gemaakt zijn. Alle afvalzakken beschikken tevens over een trekkoord. 

Simplehuman afvalzakken C – 10-12 liter
De afvalzakken van Simplehuman C worden gebruikt voor Simplehuman afvalbakken met een inhoudt van 10 á 12 liter. Er zitten 20 afvalzakken verpakt in een dispenser verpakking. Door middel van de opening in het midden van deze verpakking trek je er heel eenvoudig één voor één een vuilniszak uit. Het voordeel van deze afvalzakken is dat ze speciaal op maat zijn gemaakt voor de Simplehuman prullenbakken. Hierdoor sluiten ze naadloos aan op de rand van de afvalbak. Geen geprop en geen afzakkende vuilniszakken meer. De afvalzakken zijn gemaakt van extra dik plastic en bevatten een dubbele naad. Dit voorkomt scheuren en gaten in de zak zelf. Bovenaan alle vuilniszakken zit een trekkoord. Hiermee trek je de vuilniszak heel makkelijk uit de afvalbak en bindt hem hier vervolgens mee dicht. Ook zou je deze als draagkoorden kunnen gebruiken. Voor het vervoeren van jouw afvalzak naar de container.  

Met deze dispenser verpakking haal je heel eenvoudig één voor één de afvalzakken uit de verpakking en plaats je deze heel gemakkelijk in de binnen emmer van jouw afvalbak. Deze verpakking bevat 20 afvalzakken. Met deze afvalzakken is het mogelijk om 10-12 liter aan afval weg te gooien. De afvalzakken zijn gemaakt van extra dik plastic en hebben een dubbele zoom. Dit voorkomt dat de zak zal gaan scheuren en tegen een stootje kan. Met de perfect fit sluiten de afvalzakken naadloos aan op de Simplehuman afvalbakken. Deze afvalzakken beschikken ook over een trekkoord. Wanneer jouw afvalzak vol zit. Trek je met deze koorden de afvalzak heel eenvoudig uit jouw afvalbak. Om deze vervolgens dicht te binden. Tevens kun je deze koorden ook als handvaten gebruiken voor het vervoeren naar jou kliko of grondcontainer.
Gegevens
EAN 0838810003139
Kleur Wit
Materiaal Plastic
Gewicht (kg) 0.230000
Geschikt voor De vuilniszakken van Simplehuman hebben de code C. Deze afvalzakken zijn geschikt voor de binnen emmers van Simplehuman prullenbakken waar 10-12 liter aan afval in kan.
Afmetingen 140 x 20
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Simplehuman afvalzakken C- 10/12 liter
Uw waardering