• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Service van Thuisafvalscheiden.nl

Retourneren
Retourneren? Ben je toch niet tevreden over je product? Dat vinden wij vervelend. Bij Thuisafvalscheiden kun je je product ruilen of je aankoop ongedaan maken door gebruik te maken van je herroepingsrecht! Kijk hieronder voor de procedures.

Ruilen
Als je een product wenst te ruilen, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst een mail naar info@thuisafvalscheiden.nl o.v.v. retouren productnaam, type en het bestelnummer. Geef dan duidelijk aan dat je het product wenst te ruilen. Nadat wij jouw pakket hebben ontvangen, versturen wij jou het nieuwe product zo snel mogelijk. We streven na dat jij het nieuwe product binnen drie werkdagen in huis hebt. Is het nieuwe product goedkoper? Een eventueel restbedrag ontvang je binnen 5 werkdagen op je rekening. Is het nieuwe product duurder? Je ontvangt van ons dan een betaalverzoek voor het restantbedrag. Na het ontvangen van je betaling, sturen wij het product direct op. Mocht het product niet meer op voorraad zijn, dan storten we het aankoopbedrag terug op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald. Wil je het nieuwe product op een ander adres of andere dag ontvangen, neem dan contact met ons op.

Herroepingsrecht
Voor al je aankopen geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen nadat je het product ontvangen hebt. Als je meerdere artikelen in één keer hebt gekocht, dan begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Tijdens deze termijn kun je gebruik maken van je 'herroepingsrecht' om de aankoop ongedaan te maken. Wij verzoeken je vriendelijk in dit geval een mail naar info@thuisafvalscheiden.nl o.v.v. retouren productnaam, type en het bestelnummer. Geef duidelijk daarbij ook duidelijk aan welke oplossing je wenst. Zorg er wel voor dat deze melding binnen de termijn is verstuurd. Ook kun je gebruik maken van ons online retourformulier of van het Europees modelformulier voor herroeping.

Gevolgen van de herroeping
Als je ons niet vooraf op de hoogte hebt gebracht dat je de aankoop ongedaan wenst te maken, dien je de producten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terug te sturen, met een mededeling waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Gratis terugzenden
Als je de retour vooraf aanmeldt kun je gebruikmaken van de gratis retourneermogelijkheid. Nadat je ons gemeld hebt dat je afziet van de aankoop, heb je nog 14 dagen om de aankoop aan ons terug te zenden. Maak je geen gebruik van de aanmelding vooraf en de gratis retourneermogelijkheid, dan betaal je zelf de kosten voor het retourzenden. Na het aanmelden van je retour, ontvang je tijdens openingstijden van onze klantenservice binnen 24 uur een verzendlabel per mail. Gebruik de Thuisafvalscheiden-doos om het product in te pakken en hergebruik te stimuleren. Als je onze doos graag wilt houden, mag je het product ook in een andere doos verpakken en naar ons retourzenden. Print het verzendlabel en plak dit op de doos. Heb je geen printer? Schrijf het retournummer en het retouradres dan zelf op de doos. Breng je pakket naar één van de servicepunten van DHL. Bij het afgiftepunt ontvang je een track-&-trace-code waarmee je het geretourneerde product kunt volgen. Dit is tevens je verzendbewijs. Als je de retour niet vooraf aanmeldt of je maakt geen gebruik van het gratis verzendlabel, dan zijn de kosten voor het terugzenden voor je eigen rekening. Zodra het pakket in ons magazijn is binnengekomen, gecontroleerd en verwerkt, sturen we je een bevestiging per mail.

Terugbetaling
Wij betalen het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de mededeling terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de aankoop is gedaan voor zover dat technisch mogelijk is. In het algemeen storten wij het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons, dan nemen we contact met je op. Wil je je rekeningnummer wijzigen? Neem dan ook even contact met ons op. Heb je betaald met een cadeaubon? Dan ontvang je cadeautegoed terug. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires, geheel ontbrekende verpakking of andere schade heb je mogelijk geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval mag Thuisafvalscheiden.nl de ontstane waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag. 

Retouradres
Paketten kunnen worden retourgezonden aan:

Thuisafvalscheiden.nl
T.a.v. klantenservice
Kortenhorststraat 19
5344 KD Oss