• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

EKO

EKO - Europe levert producten die kwaliteit uitstralen en daarnaast betaalbaar zijn voor iedereen. In de afgelopen jaren is EKO enorm gegroeid en heeft een sterke positie veroverd op de Europese markt. EKO producten zijn ontworpen in eigen huis en geproduceerd in eigen fabriek waar alleen gekwalificeerde mensen werken. Daarom kan EKO de hoge kwaliteit van hun producten garanderen. Met een uitgebreid assortiment van afvalbakken in meerdere formaten en kleuren staat EKO voor kwaliteit, service en een betaalbare prijs.

Brabantia

Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal designmerk dat bekend staat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Brabantia ontwerpt kwalitatieve, slimme en vooral aantrekkelijke producten die jouw huis en jouw leven elke dag een beetje mooier maken. Dat is nou ‘Designed for living’. Voortbouwend op dezelfde waarden van meer dan 90 jaar geleden is Brabantia nog steeds een familiebedrijf met oog voor de toekomst dat innovatieve producten creëert voor de volgende generatie. Brabantia staat voor hun beloftes en geloven in de producten met 5 tot 10 jaar garantie.

Hailo

Hailo is gewijd aan het gemakkelijker en veiliger maken van het werk voor de handel en de industrie professionals en hobbyisten sinds het werd opgericht in 1947 in Duitsland. Als toonaangevende Europese fabrikant van ladder systemen, trappen en afvalbakken, biedt Hailo een breed scala van innovatieve producten die voldoen aan gestelde normen. Hailo biedt voortdurend nieuwe impulsen in de markt met zijn forward-looking productinnovaties. Vandaag de dag worden Hailo producten verkocht in meer dan 60 landen over de hele wereld

Joseph Joseph

In 2003 is dit bedrijf door de twee broers Antony en Richard opgericht om functionele, probleem-oplossende design huishoudproducten te maken. De fascinatie voor innovatie en design van het bedrijf vind je terug in elk product. De nieuwste technologische snufjes zorgen voor een groot gebruiksgemak en vanwege de verschillende design lijnen passen de producten in ieder huis

Meori

Meori's vouwbare dozen zijn de perfecte partners voor winkelen, opbergen en organiseren. Ze zijn sterk genoeg en kunnen tot 13 kilo dragen. Ook kunnen ze makkelijk opgeborgen worden, omdat ze dun opgevouwen kunnen worden. Wat voor plek je ook hebt Meori vindt zich er altijd in thuis

Mepal

Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten. De mix van Scandinavisch en Nederlands design spreekt bij een breed publiek tot de verbeelding, maar het gaat er vooral om dat de consument een tevreden gebruiker is. Mepal heeft een collectie met actuele kleuren en decors, waarbij de kwaliteit en de functie van een product nooit uit het oog worden verloren. Niet voor niets is het motto van Mepal: quality, design, function!

Simple Human

De hoofdgedachte van Simplehuman is om het dagelijks leven in huis makkelijker te maken. Daarom noemt deze fabrikant zijn producten “gereedschappen voor efficiënt wonen”. De producten van Simplehuman hebben een lange levensduur en zijn altijd van goede kwaliteit en handig in gebruik. Zelf zeggen ze obsessief te zijn in het nastreven van gebruikersgemak, wat blijkt uit uitvoerige testen hoe het product nog beter gemaakt kan worden. Ze hebben de snelste sensoren, waardoor je een afvalbak nooit meer hoeft aan te raken.

Wesco

Wesco is het Duitse prullenbakkenmerk dat bekend staat om haar prachtige retro designs. Wesco bestaat al sinds 1867 en heeft daarmee jarenlange ervaring in fabricage en High Tech functionaliteit. Deze ervaring is terug te zien in de prullenbakken van uitstekende kwaliteit die daarnaast tot in perfectie zijn afgewerkt. Met een prullenbak van Wesco zit u dus altijd goed, daarnaast staan de prullenbakken schitterend in elke ruimte van uw huis!