• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Service van Thuisafvalscheiden.nl

Levertijd
Wij streven na om jouw bestelde producten binnen 1 werkdag bij je thuis te laten bezorgen binnen Nederland indien de bestelling voor 15:00 uur is geplaatst. Wij maken gebruik van de verzenders DHL, DPD of PostNL. 

DHL for you
Jij ontvangt na het plaatsen en afrekenen van je bestelling een verzendbevestiging met een track- en trace link waarmee jij jouw pakket kunt volgen. Het pakket wordt 2x overdag aangeboden en eventueel nog 2x 's avonds na 18:00 uur  (dit is enkel wanneer je dit aangegeeft via de track- en trace mail of via de DHL klantenservice, let op er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht) op jouw thuisadres en/of bij de buren. Is er bij de eerste bezorgpoging niemand aanwezig, dan laat de bezorger een kaartje achter met de boodschap dat hij het de volgende werkdag opnieuw probeert. Is er bij de tweede pogig overdag en/of  op aanvraag derde en vierde bezorgpoging in de avond weer niemand aanwezig, dan wordt op een kaartje aangegeven dat je de zending kunt afhalen bij een DHL vestiging. Daar heb je 5 dagen de tijd voor. Daarna gaat de zending terug naar de Thuisafvalscheiden.nl.

DPD
Jij ontvangt na het plaatsen en afrekenen van je bestelling een verzendbevestiging met een track- en trace link waarmee jij jouw pakket kunt volgen. Ben je niet thuis om de bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doet DPD haar uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij jou aan te laten komen. DPD bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met ruim 1500 Pickup parcelshops in de Benelux, is er altijd een bij jou in de buurt. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen. Dan wordt het pakket daar drie weken voor je bewaard. Daarna gaat de zending terug naar de Thuisafvalscheiden.nl.

PostNL
Jij ontvangt na het plaatsen en afrekenen van je bestelling een verzendbevestiging met een track- en trace link waarmee jij jouw pakket kunt volgen. Ben je niet tuis om jouw bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kun je zelf een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit nieuwe bezorgmoment kan nog op dezelde dag tot 22.00 uur gewijzigd worden. Als je niets doet, komt PostNL op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs. Ben je tijdens het tweede bezorgmoment ook niet thuis om jouw bestelling in ontvangst te nemen, dan laat de bezorger ook een kaartje bij je achter. Hierop staat waar jeje pakket kun opahlen. Deze informatie vind je ook op de Track- & Trace die je per mail ontvangen hebt en in de PostNL-app. Is het pakket afgeleverd bij een Post-NL punt, dan wordt het pakket daar twee weken voor je bewaard. Daarna gaat de zending terug naar de Thuisafvalscheiden.nl.

DHL Europlus (zakelijk)
Jij ontvangt na het plaatsen en afrekenen van je bestelling een verzendbevestiging met een track- en trace link waarmee jij jouw pakket kunt volgen. Het pakket wordt 2x overdag op kantoortijden tussen 08:00 en 17:00 uur aangeboden op jouw zakelijke adres. Is er bij de eerste bezorgpoging niemand aanwezig, dan laat de bezorger een kaartje achter met de boodschap dat hij het de volgende werkdag opnieuw probeert. Is de tweede afleverpoging niet gelukt, dan zal het pakket terug worden verzonden naar de terminal van DHL, waar het pakket binnen 7 dagen afgehaald kan worden door jou. Daarna gaat de zending terug naar de Thuisafvalscheiden.nl.


Verzendkosten
Thuisafvalscheiden verzend bestellingen voor particulieren en aan zakelijke klanten binnen Nederland met DHL, Post NL of DPD . Welke verzender is geselecteerd wordt in de verzendbevestiging duidelijk vermeld. Bij bestellingen vanaf  €35,- zijn de verzendkosten gratis. Daaronder berekenen we standaard verzendkosten van €4,95 per pakket. Buiten Nederland gelden andere tarieven deze worden vermeld in de winkelmand voordat je gaat afrekenen.