• Gratis verzending vanaf € 35
 • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Service van Thuisafvalscheiden.nl

Sorry! Een tevreden klant is wat wij elke dag nastreven. Soms maken wij ook fouten. En daar ben jij dan de dupe van. Dat kan en mag natuurlijk niet gebeuren.

Wat gaat Thuisafvalscheiden.nl daaraan doen?

Klachten

 • We lossen je probleem of klacht graag op. Dit lukt het snelst als je zelf direct contact opneemt met onze klantenservice. Je klacht of probleem kan zowel gaan over onze dienstverlening als over de producten. Thuisafvalscheiden.nl is gedurende de openingstijden tussen 08:00 en 19:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 085 0605702, per mail op info@thuisafvalscheiden.nl of op Facebook Mochten we onverhoopt toch niet telefonisch te bereiken zijn laat dan een bericht  per mail achter inclusief je telefoonnummer en we bellen je dan binnen 24 uur terug.
 • Ben je niet tevreden met het antwoord? Schrijf dan onze Klantenservice aan. Je kunt haar mailen op info@thuisafvalscheiden.nl of een brief sturen per post naar onderstaand adres. Binnen 3 werkdagen heb je dan inhoudelijk antwoord.

         Thuisafvalscheiden.nl
         T.a.v. Mundel van Wezenbeek en David Uhlenbroich
         Kortenhorststraat 19
         5344 KD, Oss 
   
 • Hebben wij je niet naar tevredenheid kunnen helpen?  Dan kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform op het Europees ODR Platform.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Uitgezonderd hierbij is oneigenlijk gebruik van het product. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.