• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Hailo 3x9 liter rood Öko Trio Plus L

Levertijd maximaal 4 weken.
SKU
TASHOTPL999R
 52,76

Met deze Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter rood kun je maar liefst drie soorten afval via één pedaalemmer scheiden. Het is een mooie en ook compacte pedaalemmer. Makkelijk te openen via het brede voetpedaal, sluiten gaat geruisloos dankzij soft close systeem. Op de Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter rood wordt vijf jaar fabrieksgarantie gegeven.

De Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter in de kleur rood is een rechthoekige, lage en daardoor compacte pedaalemmer. Maar schijn bedriegt: in deze afvalemmer kun je drie soorten afval scheiden. De Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter rood heeft drie verschillende binnenemmers van ieder 9 liter. Ieder van de binnenemmers kun je coderen met een eigen kleur door een sticker: bijvoorbeeld rood, geel en blauw. Op deze manier is voor iedereen in het huishouden te herkennen welke bak voor welk afval is. Alle drie de binnenemmers beschikken over een zilverkleurig stalen hengsel, waardoor ze gemakkelijk uit de prullenbak zijn te tillen.

Het openen van de Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter zilver is via een breed ergonomisch voetpedaal. Het vlakke zwarte, matte kunststof deksel sluit via een soft closemechanisme. Aan de achterkant van de prullenbak, bij het deksel, zit een handvat dat het mogelijk maakt om de prullenbak met een hand op te tillen.

De Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter rood is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, RVS, zilver en rood. De afvalbak is gemaakt van roestvrij staal in combinatie met kunststof.

Met behulp van de Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter rood is het mogelijk om drie soorten afval te scheiden in één prullenbak. De verschillende kleurenstickers maken het makkelijk herkenbaar welke binnenemmer voor welk afval bedoeld is. Het voetpedaal maakt het mogelijk om de prullenbak te openen en dankzij het soft close mechanisme sluit deze vervolgens geruisloos. Door de zilverkleurige hengsels van de binnenemmers zijn deze gemakkelijk te verwijderen uit de prullenbak. Wanneer de drie binnenemmers uit de prullenbak worden gehaald, is te zien dat de prullenbak geen onderkant heeft. Hierdoor blijft er geen vuil op de bodem liggen van de prullenbak. De drie binnenemmers zijn goed schoon te maken met een nat doekje. Tevens is de deksel van de afvalbak goed af te doen op dezelfde wijze. Het handvat achter bij het deksel kan gebruikt worden om de prullenbak op te tillen. De binnenemmers kunnen voor verschillende soorten afval gebruikt worden. Bijvoorbeeld restafval, GFT-afval en plastic.
Gegevens
EAN 4007126016263
Vakken drie
Kleur Rood
Fabrikant Hailo
Gewicht (kg) 4.000000
Materiaal Kunststof en RVS
Geschikt voor Restafval, GFT, Plastic, Papier en karton
Afmetingen 44,0 x 47,0 x 25,0 in cm (bxhxd)
Fabrieksgarantie 5 jaar
Fabrikantnummer 0633-240
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hailo 3x9 liter rood Öko Trio Plus L
Uw waardering