• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

EKO Ecocasa II Step Bin 20 + 20 liter

Levertijd maximaal 4 weken.
SKU
TASEECSB2020MRVS-1
 95,51
Stuur mij een email wanneer dit product weer op voorraad is:

De EKO Ecocasa II Step Bin 20 + 20 liter is een stijlvolle afvalbak met een strak design. Het is een rechthoekige prullenbak met twee binnenemmers. De afvalbak is erg groot: in beide binnenemmers past maar liefst 20 liter aan afval. Dankzij de fingerproof laag blijven er geen vingerafdrukken achter op de buitenkant van de prullenbak. De deksels van de prullenbak sluiten geruisloos. Een goede prullenbak om afval mee te scheiden.

EKO Ecocasa II step bin 20 + 20 liter
De Ecocasa II Step Bin 20 + 20 liter is een prullenbak die beschikt over twee binnenemmers. De prullenbak heeft één deksel, onder onder welke zich twee binnenemmers bevinden. Via het pedaal kun je het deksel open maken. Het deksel sluit geruisloos, dus je hebt geen last van harde dichtklappende deksels. De buitenkant van de prullenbak beschikt over een fingerproof laag, waardoor de vingerafdrukken van jou of jouw gezin niet achterblijven. Mocht je de deksel iets langer open willen laten staan dan is dat geen probleem. Het is mogelijk de deksel vast te zetten.

De EKO afvalzakken F1 passen perfect in de Ecocasa II step bin. Door de afvalzakklem blijven deze perfect zitten.

 

De rechthoekige Ecocasa II Step Bin 20 + 20 liter is een prullenbak die open gaat via het pedaal. Daaronder vindt je twee binnenemmers, ieder van 20 liter. Ideaal als je afval wilt scheiden. Deze prullenbak is ook erg handig als je een gezin hebt, omdat hij beschikt over een fingerproof laag. Mochten jouw kinderen aan de prullenbak zitten dan zal je hun vingerafdrukken niet zien. Verder klapt de prullenbak niet iedere keer met veel geluid dicht door het geruisloze sluitingssysteem. Naast alle functies waarover deze prullenbak beschikt, zal hij ook zeker niet misstaan in jouw keuken. Met dank aan zijn strakke design en mooie kleur staat hij bijna altijd goed in moderne keukens. Zo kan je met stijl je afval scheiden in huis.
Gegevens
EAN 8713631184651
Vakken twee
Kleur RVS
Gewicht (kg) 7.220000
Materiaal RVS en kunststof
Geschikt voor Restafval, GFT-afval ,Plastic, papier en karton
Afmetingen 45 x 28,3 x 65,6 (lxbxh)
Fabrieksgarantie 3 jaar
Fabrikantnummer VB 913840
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EKO Ecocasa II Step Bin 20 + 20 liter
Uw waardering