• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

EKO ECOCasa 30+15 liter step bin

Op voorraad, op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd (in NL).
SKU
TASESB3015
 87,89

De EKO Ecocasa Step Bin 30 + 15 liter is een rechthoekige prullenbak met twee binnenemmers. In de kleinste binnenemmer past 15 liter aan afval. De grootste binnenemmer kan 30 liter aan afval opslaan. Dankzij de fingerproof laag blijven er geen vingerafdrukken achter op de buitenkant van de prullenbak. De deksels van de prullenbak sluiten geruis. Een goede prullenbak om afval mee te scheiden. 

De Ecocasa Step Bin 30 + 15 liter is een prullenbak die beschikt over twee binnenemmers. De prullenbak heeft twee deksels, onder elke deksel bevind zich een binnenemmer. Via de pedalen kan je een van de twee deksels open maken. Beide deksels sluiten geruisloos, dus je hebt geen last van harde dichtklappende deksels. De buitenkant van de prullenbak beschikt over een fingerproof laag, waardoor de vingerafdrukken van jou of jouw gezin niet achterblijven. Door middel van de handgrepen, waarover elke binnenemmer beschikt, haal je deze met gemak uit de prullenbak. Mocht je de deksel iets langer open willen laten staan dan is dat geen probleem. Het is mogelijk de deksel vast te zetten. 

De lange, rechthoekige Ecocase Step Bin 30 + 15 liter is een prullenbak die beschikt over twee pedalen, twee deksels en twee binnenemmers. Ideaal als je afval wilt scheiden. Achter elke deksel zal je een binnenemmer vinden, waarbij de rechter binnenemmer het kleinst is. Door middel van het pedaal, onderaan de prullenbak, kun jij de deksel open maken. Een voordeel van de prullenbak is, doordat de beide binnenemmers over een aparte deksel beschikken, dat je niet per ongeluk afval wat in de linker binnenemmer hoort in de rechteremmer gooit. De beide deksel zijn namelijk niet tegelijk open, omdat je dan twee pedalen in zou moeten drukken. Het klokhuis van een appel ‘stuitert’ dus niet per ongeluk van de ene binnenemmer naar de andere binnenemmer als je die in de prullenbak gooit. Deze prullenbak is ook erg handig als je een gezin hebt, omdat hij beschikt over een fingerproof laag. Mochten jouw kinderen aan de prullenbak zitten dan zal je hun vingerafdrukken niet zien. Verder klapt de prullenbak niet iedere keer met veel geluid dicht door het geruisloze sluitingssysteem. Naast alle functies waarover deze prullenbak beschikt, zal hij ook zeker niet misstaan in jouw keuken. Met dank aan zijn strakke design en mooie kleur staat hij bijna altijd goed in moderne keukens. Zo kan je met stijl je afval scheiden in huis.
Gegevens
EAN 8713631718269
Vakken twee
Kleur RVS
Fabrikant EKO
Gewicht (kg) 7.260000
Materiaal kunststof en RVS
Geschikt voor Papier, GFT-afval, plastic
Afmetingen 60,5 x 32,1 x 49,2 (lxbxh) (exclusief verpakking)
Fabrieksgarantie 1 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EKO ECOCasa 30+15 liter step bin
Uw waardering