Welkom in onze nieuwe webshop!

Thuisafvalscheiden.nl gaat verder met een nieuwe eigenaar en begint met een nieuwe webshop!

Na een succesvolle opbouw van het concept besloten David en Mundel, de oprichters, om de volgende stap van het bedrijf aan een andere partij over te laten.

R-Trading BV is een België gevestigd familiebedrijf en heeft sinds 2012 meerdere webshops in eigen beheer. Vanuit het eigen magazijn worden er dagelijks vele bestellingen naar België en Nederland verzonden. Doordat onze rechtstreekse samenwerking met PostNL kunnen we als Belgisch bedrijf toch snel leveren binnen Nederland. Ons doel is het aanbod van Thuisafvalscheiden.nl te vergroten, de scherpe prijzen te bewaken en de uitstekende service, die u van David en Mundel gekregen hebt, te blijven leveren.

Voorheen werd er gratis geleverd vanaf €35. Daar zijn we vanaf gestapt en hebben besloten om altijd €5,95 verzending aan te rekenen.

Niet erg klantvriendelijk? Eigenlijk wel. Bij veel webshops worden de verzendkosten in de productprijs verrekend. Bestelt u meerdere aantallen of verschillende artikelen, dan betaalt u in feite meer verzendkosten. Door nooit gratis verzending aan te bieden nemen we €0,00 verzendkosten op in de productprijs en betaalt u maar één keer voor verzending. 

In de overgangsfase komt u mogelijk wat technische of inhoudelijke foutjes tegen. We doen ons best om u zo snel mogelijk een optimale shopervaring te kunnen bieden.

We wensen u veel winkelplezier en kijken ernaar uit om u van dienst te mogen zijn.

Christiaan
R-Trading BV