Retourneren

14 dagen retourrecht

Niet zeker over uw aankoop? Bij Thuisafvalscheiden.nl geniet u van 14 dagen retourrecht. Dit houdt in dat u 14 kalenderdagen de tijd hebt om uw aankoop te beoordelen en terug te sturen als u niet tevreden bent. Wij storten het volledige aankoopbedrag (incl. verzending) binnen 7 dagen terug. De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.

Beschadigde of foutief geleverde producten worden kosteloos vervangen, en indien door ons aangevraagd, kosteloos geretourneerd. Neem contact op met de klantenservice voor instructies. Kijk voor meer informatie op onze garantiepagina.

Retourlabel aanvragen

Wenst u een artikel te retourneren? Vraag een retourlabel aan bij de klantenservice. Wij kunnen u een voordelig retourlabel bezorgen. De kosten voor het retourlabel zullen bij ontvangst in mindering worden gebracht op de uitbetaling.

Retouradres Nederland

R-Trading BV
Postbus 64
6245 ZH  Eijsden
Nederland

Retouradres België

R-Trading BV
Friedensstrasse 4
4780 Sankt Vith
België

Retourneren via Bol.com

Heeft u een bestelling geplaatst op bol.com en wenst u deze te retourneren? Log dan in bij bol.com, zoek de bestelling op en meld deze retour.

Druk het retourlabel af en plak dit op het pakket. Geef het pakket af bij de koerierdienst die op het retourlabel vermeld staat. Voor Belgische klanten is dat bpost. Voor Nederlandse klanten is dat DPD.

Terugbetaling

Zodra uw pakje bij ons binnenkomt, verwerken wij de terugbetaling zo snel mogelijk. In het algemeen binnen 5 werkdagen.

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, wordt terugbetaald. We betalen u terug op dezelfde manier waarmee u betaald heeft.

Modelformulier voor herroeping

Naast onze eigen retourprocedure voorziet de Belgische overheid in een Modelformulier voor herroeping.
Dit formulier kunt u afdrukken door op de link te klikken. Vul het in en voeg het bij uw retourzending om uw aankoop te herroepen.