Verzending

Altijd €5,95 verzending

Bij Thuisafvalscheiden.nl betaalt u per bestelling €5,95 ongeacht het aankoopbedrag.

Niet erg klantvriendelijk? Eigenlijk wel. Veel webshops bieden gratis verzending aan, vanaf een bepaald bedrag of altijd. Dit betekent dat er dus verzendkosten in de productprijs worden verrekend. Als u grotere aantallen of verschillende artikelen bestelt, betaalt u dus in feite meerdere keren voor verzending.

Om u de scherpste prijs te kunnen bieden, kiezen we voor een vast verzendtarief, ongeacht het aankoopbedrag. We nemen daardoor geen verzendkosten op in de productprijs en kunnen u zo onze beste prijs bieden. Bestelt u grote aantallen, dan wordt de verzendkost in verhouding alleen maar lager. Koop dus groot in voor de meest voordelige afvalzakken.

Snelle levering

Bestellingen binnen Nederland verzenden we met PostNL. Bestellingen binnen België worden via bpost verzonden.

Bestel je op een werkdag voor 16u30 (precieze tijdstip kan afwijken), dan wordt je bestelling doorgaans de eerstvolgende bezorgdag geleverd. De verwachte bezorgdatum kan afwijken rond feestdagen of in drukke periodes en is altijd zichtbaar op de bestelpagina. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Past jouw bestelling door de brievenbus, dan versturen we de bestelling als een brievenbuspakje. Het pakje wordt de eerstvolgende werkdag na verzending in je brievenbus bezorgd. Je hoeft hier dus ook niet voor thuis te blijven!

Grotere artikelen of aantallen worden als pakket verzonden. Op de dag van verzending ontvang je de Track&Trace-code waar je de voortgang van levering kunt volgen.