• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

BinBang - 4 bins wit, groen, blauw en rood met vurenhouten plank

Levertijd maximaal 4 weken.
SKU
TASBB116
 214,94

In dit pakket zitten vier BinBang prullenbakken die samen 4 x 29 liter aan afval kunnen opslaan. Dankzij de hendels is het mogelijk de binnenemmers uit de prullenbakken te halen en mee te nemen. Bij deze prullenbakken zitten vier hendels, een muurbeugels, contragewichten voor versteviging en dopjes tegen het schuiven over de vloer inbegrepen. Het is mogelijk de binnenemmers te splitsen in twee compartimenten. Het tussenschot dat hierbij gebruikt kan worden zit niet bij deze prullenbakken inbegrepen. In totaal kunnen een, twee, drie of vier BinBang prullenbakken op elkaar gestapeld worden. In dit pakket zitten vier BinBang prullenbak met vier hendels in de kleuren wit,  groen, blauw en rood. Tevens zit in dit pakket een vurenhouten snijplank inbegrepen.

Mocht je een andere samenstelling willen, bijvoorbeeld een bamboe snijplank, dan kun je een bericht sturen naar info@thuisafvalscheiden.nl


De BinBang prullenbakken zijn gemaakt van gerecycled plastic en worden in Nederland geproduceerd. In sociale werkplaatsen worden ze vervolgens in elkaar gezet. BinBang prullenbakken zijn dus niet alleen goed voor het scheiden van afval, maar ook nog eens duurzaam. In een BinBang prullenbak gaat 29 liter aan afval. In dit pakket zitten vier BinBang prullenbakken en hierdoor kun je maar liefst 4 x 29 liter aan afval opslaan. De binnenemmers waarin het afval wordt opgeslagen kun je splitsen door middel van een tussenschot. Het tussenschot zit niet inbegrepen in dit pakket. Dankzij de hendel kun je de binnenemmers gemakkelijk optillen en mee nemen. De kleuren van de hendels in dit pakket zijn wit, groen, blauw en rood. De dopjes waarover de prullenbak beschikt, zorgen ervoor dat deze niet gaat schuiven. Dit pakket is inclusief vurenhouten snijplank.

De prullenbakken van BinBang kun je opstapelen en beschikken dus ook over een stapelsysteem. De muurbeugel die mee geleverd wordt, zorgt ervoor dat de prullenbak steviger staat wanneer er meerdere prullenbakken op elkaar gestapeld zijn. Je kan tot maximaal vier BinBang prullenbakken op elkaar stapelen. In dit pakket zitten vier prullenbakken van BinBang en een vurenhouten snijplank. De kleuren van de hendels zijn wit, groen, blauw en rood.

In dit pakket zitten vier BinBang prullenbakken die tezamen 4 x 29 liter aan afval kunnen opslaan. Het is mogelijk verschillende afvalstromen op te slaan in de prullenbak, bijvoorbeeld plastic, papier, karton, glas, GFT en restafval. Door middel van een tussenschot kan je de binnenemmer opsplitsen waardoor er ruimte is voor twee soorten afvalstromen. Het tussenschot zit niet bij de prullenbakken inbegrepen. Als de binnenemmers vol zijn, kan je deze eruit schuiven dankzij de hendels om deze vervolgens te vervoeren. De hendels zorgen ervoor dat je met gemak de binnenemmers mee naar buiten kan nemen om ze leeg te gooien. De prullenbakken zijn van zichzelf ook klein en compact waardoor ze in kleine ruimtes passen. Ook al beschik je dus over een kleine, krappe keuken dan is de kans groot dat de BinBang prullenbakken passen. Op de bovenkant van de prullenbakken is een vurenhouten plank geplaatst. Dit is erg handig, want je snijdt je groente netjes op de snijplank, trekt de bovenste lade open en schuift het afval met gemak in de prullenbak. Opgeruimd staat netjes! En je hoeft niet met je afval rond te lopen in de keuken! De vier prullenbakken kunnen op elkaar gestapeld worden dankzij het stapelsysteem. Je kan een, twee, drie of vier prullenbakken op elkaar stapelen die stevig blijven staan dankzij de muurbeugel. In dit pakket zitten vier BinBang prullenbakken. Als je besluit een BinBang prullenbak te kopen, koop je een prullenbak die niet alleen goed is voor het scheiden van afval maar ook een prullenbak die gemaakt is van gerecycled plastic. Een duurzame prullenbak die is geproduceerd op Nederlandse bodem en in elkaar gezet is in sociale werkplaatsen. De combinatie van afval scheiden en duurzaamheid maakt deze prullenbak uiterst geschikt voor het helpen van het milieu.
Gegevens
EAN 8719324631327
Vakken vier
Kleur Zwart
Fabrikant BinBang
Gewicht (kg) 12.000000
Materiaal gerecycled plastic
Geschikt voor - Papier - Karton - GFT-afval - Restafval - Plastic - Glas
Afmetingen 32 x 39 x 108 (dxbxh) in cm
Fabrieksgarantie 1 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BinBang - 4 bins wit, groen, blauw en rood met vurenhouten plank
Uw waardering