• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

BinBang – 2 bins geel en rood met vurenhouten plank

Levertijd maximaal 4 weken.
SKU
TAS2929GR
 139,90

In dit pakket zitten twee BinBang prullenbakken die samen 2 x 29 liter aan afval kunnen opslaan. Dankzij de hendels is het mogelijk de binnenemmers uit de prullenbakken te halen en mee te nemen. Bij deze prullenbakken zitten twee witte hendels, een vurenhouten snijplank een muurbeugel, contragewichten voor versteviging en dopjes tegen het schuiven over de vloer inbegrepen.Door de inkepingen aan de zijkant van de binnenemmers, kun jij de binnenemmers splitsen in twee compartimenten. Dit doe je door de vuilniszakken als het ware te spannen tussen de twee inkepingen. Hierdoor kan jij zelfs twee afvalstromen opslaan in een binnenemmer. Je kunt ervoor kiezen om eentweedrie of vier BinBang prullenbakken op elkaar te stapelen. In dit pakket zitten twee BinBang prullenbak met een vurenhouten plank. De kleur van de hendels is wit. Mocht je een andere samenstelling willen, bijvoorbeeld exclusief snijplank, dan kun je ons mailen info@thuisafvalscheiden.nl

De BinBang prullenbakken zijn gemaakt van gerecycled plastic en worden in Nederland geproduceerd. In sociale werkplaatsen worden ze vervolgens in elkaar gezet. BinBang prullenbakken zijn dus niet alleen goed voor het scheiden van afval, maar ook nog eens duurzaam. In een BinBang prullenbak gaat 29 liter aan afval. In dit pakket zitten twee BinBang prullenbakken en hierdoor kun je maar liefst 2 x 29 liter aan afval opslaan. De binnenemmer waarin het afval wordt opgeslagen kun je splitsen dankzij de inkepingen aan de zijkanten van deze emmer. Dankzij de hendel kun je de binnenemmers gemakkelijk optillen en mee nemen. De hendels zijn wit van kleur. De dopjes waarover de prullenbak beschikt, zorgen ervoor dat deze niet gaat schuiven. De vurenhouten snijplank zit bij dit pakket inbegrepen.

De prullenbakken van BinBang kun je opstapelen en beschikken dus ook over een stapelsysteem. De muurbeugel die mee geleverd wordt, zorgt ervoor dat de prullenbak steviger staat wanneer er meerdere prullenbakken op elkaar gestapeld zijn. Je kan eentweedrie of vier BinBang prullenbakken op elkaar stapelen. In dit pakket zitten twee prullenbakken van BinBang met een vurenhouten snijplank. De hendels zijn wit van kleur.

In dit pakket zitten twee BinBang prullenbakken die tezamen 2 x 29 liter aan afval kunnen opslaan. Het is mogelijk verschillende afvalstromen op te slaan in de prullenbak, bijvoorbeeld plastic, papier, karton, glas, GFT en restafval. Door middel van de inkepingen kan de binnenemmer worden opgesplitst waardoor er ruimte is voor twee soorten afvalstromen. Als de binnenemmers vol zijn, kan je deze eruit schuiven dankzij de hendels om deze vervolgens te vervoeren. De hendels zorgen ervoor dat je met gemak de binnenemmers mee naar buiten kan nemen om ze leeg te gooien. De prullenbakken zijn van zichzelf ook klein en compact waardoor ze in kleine ruimtes passen. Ook al beschik je dus over een kleine, krappe keuken dan is de kans groot dat de BinBang prullenbakken passen. Op de bovenkant van de prullenbakken is een vurenhouten plank geplaatst. Dit is erg handig, want je snijdt je groente netjes op de snijplank, trekt de bovenste lade open en schuift het afval met gemak in de prullenbak. Opgeruimd staat netjes! En je hoeft niet met je afval rond te lopen in de keuken! De twee prullenbakken kunnen op elkaar gestapeld worden dankzij het stapelsysteem. Je kan een, twee, drie of vier prullenbakken op elkaar stapelen die stevig blijven staan dankzij de muurbeugel. Als je besluit een BinBang prullenbak te kopen, koop je een prullenbak die niet alleen goed is voor het scheiden van afval maar ook een prullenbak die gemaakt is van gerecycled plastic. Een duurzame prullenbak die is geproduceerd op Nederlandse bodem en in elkaar gezet is in sociale werkplaatsen. De combinatie van afval scheiden en duurzaamheid maakt deze prullenbak uiterst geschikt voor het helpen van het milieu.
Gegevens
EAN 8719324631327
Vakken twee
Kleur Zwart
Fabrikant BinBang
Gewicht (kg) 6.800000
Materiaal gerecycled plastic
Geschikt voor • Papier • Karton • GFT-afval • Restafval • Plastic • Glas
Afmetingen 32 x 39 x 72,5 (dxbxh) in cm
Fabrieksgarantie 1 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BinBang – 2 bins geel en rood met vurenhouten plank
Uw waardering