• Gratis verzending vanaf € 35
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

BinBang – 1 bin blauw met vurenhouten snijplank

Levertijd maximaal 4 weken.
SKU
TASBB29B
 84,89

Een BinBang afvalbak kan maar liefst 29 liter aan afval opslaan. Dankzij de hendel is het mogelijk de binnenemmer uit de prullenbak te halen en mee te nemen. Bij deze prullenbak zit een blauwe hendel, vurenhouten snijplank en dopjes tegen het schuiven over de vloer inbegrepen. Het is mogelijk de binnenemmer te splitsen in twee compartimenten. Het tussenschot dat hierbij gebruikt kan worden zit niet bij deze prullenbak inbegrepen. Je hebt de mogelijkheid om één BinBang te plaatsen, maar je kunt er ook tweedrie of vier op elkaar stapelen. In dit pakket zit één prullenbak met een blauwe hendel en een vurenhouten snijplank. Mocht je een andere samenstelling willen, bijvoorbeeld een bamboe snijplank bij deze bin, dan kun je ons mailen: info@thuisafvalscheiden.nl

De BinBang prullenbakken zijn gemaakt van gerecycled plastic en worden in Nederland geproduceerd. In sociale werkplaatsen worden ze vervolgens in elkaar gezet. BinBang prullenbakken zijn dus niet alleen goed voor het scheiden van afval, maar ook nog eens duurzaam. In een BinBang prullenbak gaat 29 liter aan afval. De binnenemmer waarin het afval wordt opgeslagen kun je splitsen door middel van een tussenschot. Het tussenschot zit niet inbegrepen in dit pakket. Dankzij de hendel kun je de binnenemmer gemakkelijk optillen en mee nemen. De hendels zijn in de kleuren geel, wit, rood, blauw en groen verkrijgbaar. De dopjes waarover de prullenbak beschikt, zorgen ervoor dat deze niet gaat schuiven. Bovenop deze prullenbak kun je nog de vurenhouten snijplank plaatsen die bij dit pakket zit inbegrepen.

De prullenbakken van BinBang kun je opstapelen en beschikken dus ook over een stapelsysteem. Je kan tot maximaal vier BinBang prullenbakken op elkaar stapelen. Indien je er meerdere besteld, wordt een muurbeugel bijgeleverd die ervoor zorgt dat de prullenbak steviger staat.

In dit pakket zit één prullenbak met blauwe beugel van BinBang en een vurenhouten snijplank.

Wanneer je gaat voor een prullenbak van de stapelbare BinBang prullenbakken, kun je 29 liter aan afval opslaan. Het is mogelijk verschillende afvalstromen op te slaan in de prullenbak, bijvoorbeeld plastic, papier, karton, glas, GFT en restafval. Door middel van een tussenschot kan de binnenemmer worden opgesplitst waardoor er ruimte is voor twee soorten afvalstromen. Het tussenschot zit niet bij de prullenbak inbegrepen. Als de prullenbak vol is, kan je deze eruit schuiven dankzij de hendel om deze vervolgens te vervoeren. De blauwe hendel zorgt ervoor dat je met gemak de binnenemmer mee naar buiten kan nemen om deze leeg te gooien. De prullenbak is van zichzelf ook klein en compact waardoor deze in kleine ruimtes past. Ook al beschik je dus over een kleine, krappe keuken dan is de kans groot dat de BinBang prullenbak past. Op de bovenkant van de prullenbak is een vurenhouten snijplank geplaatst. Je snijdt je groente netjes op de snijplank, trekt de bovenste lade open en schuift het afval met gemak in de prullenbak. Opgeruimd staat netjes! En je hoeft niet met je afval rond te lopen in de keuken! Mocht je meerdere prullenbakken van BinBang hebben dan kun je deze op elkaar stapelen dankzij het stapelsysteem. Je kan tot vier prullenbakken op elkaar stapelen die stevig blijven staan dankzij de muurbeugel. In dit pakket zit één BinBang prullenbak met blauwe hendel en vurenhouten snijplank. Mocht je interesse hebben in pakketten waar meerdere prullenbakken inzitten dan kun je ook kiezen uit twee, drie of vier bins. Als je besluit een BinBang prullenbak te kopen, koop je een prullenbak die niet alleen goed is voor het scheiden van afval maar ook een prullenbak die gemaakt is van gerecycled plastic. Een duurzame prullenbak die is geproduceerd op Nederlandse bodem en in elkaar gezet is in sociale werkplaatsen. De combinatie van afval scheiden en duurzaamheid maakt deze prullenbak uiterst geschikt voor het helpen van het milieu.
Gegevens
EAN 8719324631327
Vakken een
Kleur Zwart
Fabrikant BinBang
Gewicht (kg) 3.800000
Materiaal gerecycled plastic
Geschikt voor • Papier • Karton • GFT-afval • Restafval • Plastic • Glas
Afmetingen 32 x 39 x 37 (dxbxh) in cm
Fabrieksgarantie 1 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BinBang – 1 bin blauw met vurenhouten snijplank
Uw waardering