Hailo Öko Duo Plus L Prullenbak - Pedaalemmer - 17+9 liter - Mat Rood

€53,99 incl. BTW

Nu op voorraad!

B B

Beschrijving

De Hailo Öko Duo Plus L 17+9 liter in de kleur rood is een rechthoekige, lage en daardoor compacte pedaalemmer. Maar schijn bedriegt: in deze afvalemmer kun je twee soorten afval scheiden. De Hailo Öko Duo Plus L 17+9 liter rood heeft twee verschillende binnenemmers van 17 en 9 liter inhoud. Ieder van de binnenemmers kun je coderen met een eigen kleur door een sticker: bijvoorbeeld rood en blauw. Op deze manier is voor iedereen in het huishouden te herkennen welke bak voor welk afval is. Alle twee de binnenemmers beschikken over een zilverkleurig stalen hengsel, waardoor ze gemakkelijk uit de prullenbak zijn te tillen.

Het openen van de Hailo Öko Duo Plus L 17+9 liter rood is via een breed ergonomisch voetpedaal. Het vlakke zwarte, matte kunststof deksel sluit via een soft closemechanisme. Aan de achterkant van de prullenbak, bij het deksel, zit een handvat dat het mogelijk maakt om de prullenbak met een hand op te tillen.

De Hailo Öko Duo Plus L 17+9 liter rood is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, RVS, zilver en rood. De afvalbak is gemaakt van roestvrij staal in combinatie met kunststof.

Er word vijf jaar fabrieksgarantie op deze Hailo Öko Duo Plus L 17+9 liter rood gegeven.

Eigenschappen

MerkHailo
KleurRood
MateriaalRVS
Inhoud26 liter
Aantal compartimenten2
Soft-closeJa
Met geurfilterNee
AfwerkingMat
Afmetingen47 x 44 x 34 cm
EAN4007126016201

Gebruik

Met behulp van de Hailo Öko Duo Plus L 17+9 liter rood is het mogelijk om twee soorten afval te scheiden in één prullenbak. De verschillende kleurenstickers maken het makkelijk herkenbaar welke binnenemmer voor welk afval bedoeld is. Het voetpedaal maakt het mogelijk om de prullenbak te openen en dankzij het soft close mechanisme sluit deze vervolgens geruisloos. Door de zilverkleurige hengsels van de binnenemmers zijn deze gemakkelijk te verwijderen uit de prullenbak. Wanneer de twee binnenemmers uit de prullenbak worden gehaald, is te zien dat de prullenbak geen onderkant heeft. Hierdoor blijft er geen vuil op de bodem liggen van de prullenbak. De twee binnenemmers zijn goed schoon te maken met een nat doekje. Tevens is de deksel van de afvalbak goed af te doen op dezelfde wijze. Het handvat achter bij het deksel kan gebruikt worden om de prullenbak op te tillen. De binnenemmers kunnen voor verschillende soorten afval gebruikt worden. Het is, bijvoorbeeld, handig plastic of papier in de binnenemmer van 17 liter te doen en restafval of GFT in de binnenemmer van 9 liter.