Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Luieremmer - Wit

€32,99 incl. BTW

Nu op voorraad!

B B

Beschrijving

De Tommee Tippee heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van gewone prullenbakken. De prullenbak beschikt namelijk over een geavanceerd luierwegwerpsysteem waardoor nare geurtjes van luiers worden tegengegaan. Bovendien bevat de antibacteriële meerlagenfolie van de plastic zakken een ingrediënt dat gevaarlijke bacteriën, zoals E.coli en Staphylococcus aureus doodt. De prullenbak is tevens ook hygiënischer dan gewone prullenbakken, omdat het niet nodig is de luiers in de emmer te duwen. De plunjer aan de onderkant van de deksel duwt de luiers naar beneden. Een ander groot voordeel is het gemak waarmee jij de prullenbak kunt bedienen. Je legt de luier in de prullenbak en draait aan de draaiknop, vervolgens pakt de Tommee Tippee voor jou de luier in. Sluit de deksel en alle nare geurtjes blijven netjes in de prullenbak. De geurtjes ontsnappen ook niet als jij de prullenbak opent om deze te legen, omdat de luiers als een soort rups verpakt zijn en iedere luier als het ware apart is verpakt. Je hoeft alleen nog maar de bovenkant van de plastic zak dicht te knopen. In totaal kan de Tommee Tippee +/- 28 luiers verpakken voordat je deze leegt. Het formaat van de prullenbak maakt deze ook geschikt voor kleinere kamers.

 

De Tommee Tippee Twist & Click is te gebruiken met de Tommee Tippee navulcassettes Twist. Om deze afvalzakken alvast te proberen, is er al één navulcassette toegevoegd in de doos.

Eigenschappen

MerkTommee Tippee
KleurWit
MateriaalGerecycled Plastic
Aantal compartimenten1
Aantal in verpakking1
EAN5010415510013

Gebruik

Voor het verschonen open je de deksel van de Tommee Tippee, zodat je tijdens het verschonen de luier in de prullenbak kan leggen. Wanneer de luier in de prullenbak ligt, draai je aan de draaiknop. De prullenbak draait voor jou de plastic zak en zorgt er daarmee voor dat de luier wordt verpakt in de antibacteriële meerlaagse folie. Je sluit de deksel en hierdoor duwt de plunjer aan de onderkant van de deksel de luier de bak in. Je hoeft jouw handen dus niet vies te maken. Als je meerdere keren de luiers van jouw baby hebt verschoont, kun je de afvalbak legen. Het resultaat is een sliert van luiers, allemaal netjes apart verpakt in een enkele plastic zak. Je kunt het resultaat vergelijken met een rups gemaakt van luiers. Nare geurtjes ruik je niet, want deze zijn zelfs bij het legen van de prullenbak niet aanwezig. Op deze manier kun je zoveel luiers verschonen als nodig is.