Hailo Öko Trio Plus L Prullenbak - Pedaalemmer - 3x9 liter - RVS

€60,99 incl. BTW

Niet op voorraad

Ontvang een e-mail bij voorraad

Beschrijving

De Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter in de RVS uitvoering is een rechthoekige, lage en daardoor compacte pedaalemmer. Maar schijn bedriegt: in deze prullenbak kun je drie soorten afval scheiden. De Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter RVS heeft drie verschillende binnenemmers van ieder 9 liter. Ieder van de binnenemmers kun je coderen met een eigen kleur door een sticker: bijvoorbeeld rood, geel en blauw. Op deze manier is voor iedereen in het huishouden te herkennen welke bak voor welk afval is. Alle drie de binnenemmers beschikken over een zilverkleurig stalen hengsel, waardoor ze gemakkelijk uit de prullenbak zijn te tillen.

Het openen van de Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter RVS is via een breed ergonomisch voetpedaal. Het vlakke zwarte, matte kunststof deksel sluit via een soft-close mechanisme. Aan de achterkant van de prullenbak, bij het deksel, zit een handvat dat het mogelijk maakt om de prullenbak met een hand op te tillen.

De afvalbak is gemaakt van roestvrij staal in combinatie met kunststof.

Eigenschappen

MerkHailo
KleurRVS
MateriaalRVS
Inhoud27 liter
Aantal compartimenten3
Soft-closeJa
Met geurfilterNee
Aantal in verpakking1
Afmetingen47 x 34 x 44 cm
EAN4007126016232

Gebruik

Met behulp van de Hailo Öko Trio Plus L 3x9 liter in RVS uitvoering is het mogelijk om drie soorten afval te scheiden in één prullenbak. De verschillende kleurenstickers maken het makkelijk herkenbaar welke binnenemmer voor welk afval bedoeld is. Het voetpedaal maakt het mogelijk om de prullenbak te openen en dankzij het soft close mechanisme sluit deze vervolgens geruisloos. Door de zilverkleurige hengsels van de binnenemmers zijn deze gemakkelijk te verwijderen uit de prullenbak. Wanneer de drie binnenemmers uit de prullenbak worden gehaald, is te zien dat de prullenbak geen onderkant heeft. Hierdoor blijft er geen vuil op de bodem liggen van de prullenbak. De drie binnenemmers zijn goed schoon te maken met een nat doekje. Tevens is de deksel van de afvalbak goed af te doen op dezelfde wijze. Het handvat achter bij het deksel kan gebruikt worden om de prullenbak op te tillen. De binnenemmers kunnen voor verschillende soorten afval gebruikt worden. Bijvoorbeeld restafval, GFT-afval en plastic.Wanneer de drie binnenemmers uit de prullenbak worden gehaald, is te zien dat de prullenbak geen onderkant heeft. Hierdoor blijft er geen vuil op de bodem liggen van de prullenbak. De drie binnenemmers zijn goed schoon te maken met een nat doekje. Tevens is de deksel van de afvalbak goed af te doen op dezelfde wijze. Het handvat achter bij het deksel kan gebruikt worden om de prullenbak op te tillen. De binnenemmers kunnen voor verschillende soorten afval gebruikt worden. Bijvoorbeeld restafval, GFT-afval en plastic.