Hailo Öko Duo Plus M Prullenbak - Pedaalemmer - 9+9 liter - Mat RVS

€53,99 incl. BTW

Nu op voorraad!

B B

Beschrijving

De Hailo Öko Duo Plus 9+9 liter is een rechthoekige, lage en daardoor compacte pedaalemmer. De Öko Duo Plus 9+9 liter heeft twee verschillende binnenemmers van ieder 9 liter. De binnenemmers hebben de kleur bruin en groen. Op deze manier kun je makkelijk herkennen welke bak voor welk afval is. Allebei de binnenemmers beschikken over een zilveren handvat, waardoor ze gemakkelijk uit de prullenbak zijn te tillen.

Het openen van de Hailo Öko Duo Plus 9+9 liter is via een breed ergonomisch voetpedaal. Het zwarte, matte kunststof deksel sluit via een soft close mechanisme. Aan de achterkant van de prullenbak, bij het deksel, zit een handvat dat het mogelijk maakt om de prullenbak met een hand op te tillen.

De Hailo Öko Duo Plus 9+9 liter is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, RVS en zilver. De afvalbak is gemaakt van roestvrij staal in combinatie met kunststof.

Er wordt twee jaar fabrieksgarantie op de Hailo Öko Duo Plus 9+9 liter gegeven.

Eigenschappen

MerkHailo
KleurRVS
MateriaalRVS
Inhoud18 liter
Aantal compartimenten2
Soft-closeJa
Met geurfilterNee
AfwerkingMat
Aantal in verpakking1
Afmetingen44 x 32 x 34 cm
EAN4007126016119

Gebruik

Met behulp van de Hailo Öko Duo Plus 9+9 liter is het mogelijk om twee soorten afval te scheiden in één prullenbak. De verschillende kleuren maakt het makkelijk herkenbaar welke binnenemmer voor welk afval bedoeld is. Het voetpedaal maakt het mogelijk om de prullenbak te openen en dankzij het soft close mechanisme sluit deze vervolgens geruisloos. Door de handvaten van de binnenemmers zijn deze gemakkelijk te verwijderen uit de prullenbak. De Hailo Öko Duo Plus 9+9 liter is een kleinere afvalbak, houdt er dus rekening mee dat je deze iets vaker zult moeten legen. Wanneer je de twee binnenemmers uit de prullenbak haalt, is te zien dat de prullenbak geen onderkant heeft. Hierdoor blijft er geen vuil op de bodem liggen van de prullenbak. De twee binnenemmers zijn goed schoon te maken met een nat doekje. Tevens is de deksel van de afvalbak goed af te doen op dezelfde wijze. Het handvat achter bij het deksel kan gebruikt worden om de prullenbak op te tillen. De binnenemmers kunnen voor verschillende soorten afval gebruikt worden. Bijvoorbeeld restafval, GFT-afval en plastic.