EKO New Rejoice Prullenbak - Pedaalemmer - 8 liter - Mat RVS

€32,99 incl. BTW

Nu op voorraad!

B B

Beschrijving

Dit is de EKO New Rejoice pedaalemmer van mat RVS staal. Het materiaal is bestendig tegen vingerafdrukken en dus makkelijk schoon te maken. De binnenemmer heeft een inhoud van 8 liter en is van zwart kunststof. 

Dankzij het soft close systeem sluit het deksel geruisloos. De EKO afvalzakken B passen perfect in deze pedaalemmer. Dankzij de opening aan de achterzijde, kunnen deze strak bevestigd worden.

Op de EKO New Rejoice 8 liter wordt een fabrieksgarantie van 3 jaar gegeven.

Eigenschappen

MerkEKO
KleurRVS
MateriaalRVS
Inhoud8 liter
Aantal compartimenten1
Soft-closeJa
AfwerkingMat
Aantal in verpakking1
Afmetingen17,8 x 33,5 x 33,2 cm
VingerafdrukvrijJa
EAN8713631712243

Gebruik

In de EKO New Rejoice pedaalemmer van 8 liter kun je een type afval bewaren. Deze pedaalemmers lenen zich echter perfect om meerdere varianten naast elkaar te zetten. Op deze wijze kun je zelf het aantal pedaalemmers en dus te scheiden afvalstromen kiezen. De prullenbak is te openen via het pedaal en sluit daarna langzaam en geruisloos dankzij het soft close systeem. Het oppervlak van de prullenbak is bestendig tegen vingerafdrukken en makkelijk schoon te maken. De binnenemmer is uitneembaar voor het verwisselend van de afvalzakken. Door de afvalzakklem zijn deze makkelijk en strak te bevestigen. De EKO afvalzakken B passen er precies in.

  •