EKO E-Cube Prullenbak - Pedaalemmer - 28+18 liter - Mat RVS

€107,99 incl. BTW

Niet op voorraad

Ontvang een e-mail bij voorraad

Beschrijving

Met de EKO E-Cube 28+18 liter pedaalemmer scheid je gemakkelijk twee soorten afval. De EKO E-Cube heeft namelijk twee binnenemmers, een van 18 en een van 28 liter. Met het brede pedaal is het deksel van de prullenbak te openen. Deze heeft een stay-open functie, waardoor het mogelijk is deze tijdelijk open te laten staan. Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen. Het deksel sluit geruisloos via het soft close systeem.

De binnenbakken zijn van kunststof, uitneembaar en voorzien van een afvalzakhouder. De zwarte buitenkant van de prullenbak is voorzien van een speciale coating zodat je vingerafdrukken niet ziet. Plastic afvalzakken van EKO type F1 passen perfect in de binnenbakken.

De fabrieksgarantie is 5 jaar.

Eigenschappen

MerkEKO
KleurRVS
MateriaalRVS
Inhoud46 liter
Aantal compartimenten2
Soft-closeJa
Met geurfilterJa
AfwerkingMat
Aantal in verpakking1
Afmetingen50 x 65 x 34,5 cm
VingerafdrukvrijJa
EAN8713631650248

Gebruik

De EKO E-Cube 28+18 liter pedaalemmer is een stijlvolle en ruime afvalemmer en ideaal voor grotere gezinnen. De twee compartimenten maken afval scheiden makkelijk, vooral voor afvalstromen van wisselende volumes. Je gebruikt bijvoorbeeld de ene emmer voor gft-afval en de andere voor het verzamelen van plastic of restafval. Om de deksel te openen gebruik je het extra brede pedaal. Wanneer je een volle afvalzak vervangt of tijdelijk veel afval hebt bijvoorbeeld bij het koken, vergrendel je het deksel zodat de prullenbak open blijft staan en je je handen vrij hebt. Je kunt de afvalzak vastklemmen om de spiraal, zodat deze goed blijft zitten. Plastic afvalzakken EKO type F1 passen perfect erin. Nare geurtjes kunnen voorkomen worden, doordat er ruimte is om een geurfilter te plaatsen. Je kunt de EKO E-Cube 28+18 liter makkelijk optillen via de handgreep aan de achterzijde.